söndag 13 december 2009

amalgam är ofarligt ?


(Klicka i bilden för att se bättre)





Väldigt vad lättvindligt man kommer till dessa slutsatser! Man konstaterar glatt att barnens IQ i amalgamgruppen stiger mer än i kompositgruppen.
Inte heller hittas några andra problem i Amalgamgruppen. efter 5 år! Fast det är ju bra att ammalgamet försvinner för det är ju en onödig källa till kvicksilver ????

Jag funderar fortfarande varför man också anser att det är oansvarigt att utsätta MS sjuka för den kvicksilverbelasiningg ett ammalgamurborrande skulle medföra. Man medger ju att ökat HG ökar deras sjukdom samtidigt som man förnekar att deras sjukdom beror på HG eller i vart fall att HG't kommer från amalgamet.

Men om vi kallar HG belastningen i personen för ð och sedan borrar lite amalgam så ökar ð (visst) och personen blir dålig.
Efter tiden t sjunker ju som vi vet ð igen och personen blir bättre, detta är apriorekunskaper eftersom alla vet o medger.

Vi har ju här faktiskt sett ett samband mellan ð och graden av sjukbesvär! I det fallet ð är beroende av borrat ammalgam, korrigende ammalgam eller många ammalgamytor. Vi har sambandet mellan ð t och S där S = graden av sjukdom, ð mängden inlagrad HG och tiden t.

  • Kroppen tar upp/lagrar (ul) HG, amalgam avger (av) HG och kroppen utsöndrar (ut) HG.
  • Vi vet att (av) beror på matvanor, tandvanor (gnissel, pressnibg mm) drickvanor syranivåer mm mm
  • ul och ut är mer svårtytt

Man har själ att anta att det för HG liksom de flesta andra ämnen finns en kritisk nivå i kroppen vid vilken allsköns problem uppkommer.
Till exempel går det bra att att upp till en viss mängd natriumwarfarin, vid en ganska given ansamlad nivå så .... ja ni vet.

Jag rekomenderar alla tvivlare till vad att amalgamet ställer till med att helt enkelt amalgamsanera sig själva för att få bort den slöja som hindrar dem att se och tänka klart.

Inga kommentarer:

 
Creeper